Hirdetés
. Hirdetés

A Nokia leadta a Booklet 3G megrendelést a beszállítónak

|

Tajvani források kiszivárogtatták, hogy a Nokia leadta a rendelést az első 100 ezer példány legyártására a frissen bejelentett netbookból.

Hirdetés

A Compal megkapta a megrendelést az első 100 ezer darab Booklet 3G-re a finn cégtől. A gépeket 2009 végéig kell leszállítania a tajvani cégnek. A netbook LCD paneljeit az AU Optronics (AUO) és a Chunghwa Picture Tubes (CPT) szállítja majd, a Booklet 3G-s moduljai a belga székhelyű Option Wireless Technology-tól érkeznek, de a kínai Huawei és is felkerül a beszállítók listájára a gyártás felfutásával.

A beszállítói források szerint október végén a piacra kerülő gép ára 575 euró lesz, ami közel sem olcsó - igaz, a 3G-s modem bármilyen noteszgép árát megdobja. Hosszabb távon nyilvánvalóan számíthatunk rá, hogy a mobilszolgáltatók az előfizetéseik mellé kedvezménnyel kínálják majd a gépet és több mint valószínű, hogy a Booklet 3G értékesítési stratégiájának ez ugyanúgy az alapköve, mint például bármelyik gyártó okostelefonjainak esetében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.