Hirdetés
. Hirdetés

A Nokia N80 lett 2006 legjobb képkezelő készüléke

|

A Nokia bejelentette, hogy a legnagyobb, fotózással és képkezeléssel foglalkozó, európai sajtószervezet, a Technical Image Press Association (TIPA) 2006-ban a Nokia N80 multimédiás számítógépet választotta a legjobb európai mobil képkezelő készüléknek.

Hirdetés

A díjhoz fűzött megjegyzésében a TIPA a Nokia N80-at "a puszta kameratelefonnál sokkal többet nyújtó készülék"-nek nevezi. A TIPA Awards 2006 zsűrije az alábbi hivatalos közleményt adta ki: "A Nokia N80 egy sor nagyszerű funkcióval felszerelt multimédiás készülék. Három megapixeles kamerát, beépített vakut, hússzoros digitális zoomot, videót, és MP3 lejátszót zár egyetlen stílusos csomagba. A Nokia N80 bekapcsolása után máris fényképezhetünk. A 2 GB-os miniSD kártyával majdnem ezer, akár 2048 x 1536 (JPEG-ben max. 16,7 millió/24 bites szín) felbontású képet tárolhatunk. A képek kinyomtatása is egyszerű. A fotók érkezhetnek a miniSD kártyáról, de a Nokia N80-at PictBridge-dzsel vagy Bluetooth-szal a nyomtatóhoz is csatlakoztathatjuk. A WiFi funkciónak köszönhetően a képeket bármely kompatibilis televízión vagy személyi számítógépen megnézhetjük, ráadásul meg is szerkeszthetjük a fotókat: szöveggel egészíthetjük ki és speciális effektekkel színesíthetjük a felvételeket."

A Nokia N80 a többféle funkciót egyetlen, gyönyörűen megtervezett készüléken belül kínáló, nagy teljesítményű multimédiás számítógépeket felsorakoztató Nokia Nseries sorozat tagja. A Nokia Nseries termékekkel az emberek a kinyomtatható minőségű fényképek készítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, és az internet böngészésén át a menet közben történő tévézésig mindent egyetlen készüléken érhetnek el. A multimédiás számítógépek ráadásul pillanatok alatt csatlakoztathatók az internetre, így a felhasználók a rendelkezésre álló mobil szélessávú kapcsolaton, például WLAN-on vagy 3G-n keresztül kommunikálhatnak és oszthatják meg élményeiket egymással, vehetnek részt internetes közösségekben, és férhetnek hozzá digitális tartalmakhoz.

"A kompakt és mégis funkciókban gazdag Nokia N80 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában. Örömmel fogadtuk a fogyasztói elektronikai cikkekkel foglalkozó európai magazinoktól érkezett elismerést" mondta Mads Winblad, a Nokia Multimédiás eladásokkal és csatornákkal Európában, a Közel-Keleten, és Afrikában foglalkozó alelnöke. "A díj egyúttal a Nokia Nseries multimédiás számítógép-termékcsalád műszaki elsőségének is elismerése. A rendkívül fejlett, konvergáló mobilkészülék-funkciókat tartalmazó Nokia N80 lehetőséget teremt az emberek számára arra, hogy szakmai céljaikat és személyes szenvedélyeiket ugyanolyan nagy energiával élhessék ki."

A TIPA az európai fotós és képkezelési magazinok független, nonprofit szervezeteként alakult 1991-ben. 12 országból származó 31 tagjával jelenleg a fotós és képkezelési magazinok legnagyobb európai sajtószervezete. A TIPÁ-ba tartozó magazinok szerkesztői minden évben megválasztják a legjobb európai fotós és képkezelési termékeket. A TIPA díjátadó ünnepségét idén a Photokina 2006 nyitónapján Németorszában, Kölnben rendezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.