Hirdetés
. Hirdetés

A Nokiával közösen hallgathatunk zenét otthon

|

Az AD-42W Nokia vezeték nélküli audioátjáróval az otthoni hifiberendezésen is lejátszható a mobiltelefonon tárolt zene

Hirdetés

mobilitás terén világelső Nokia egy új Bluetooth tartozékot mutatott be: az AD-42W Nokia vezeték nélküli audioátjárót, amely kompatibilis mobilkészülékek, otthoni hifiberendezések, személyi számítógépek, és vezeték nélküli fülhallgatók között biztosít folyamatos (streaming) letöltést.

A felhasználók a 2006 második negyedévétől kapható AD-42W Nokia vezeték nélküli audioátjáróval a kompatibilis mobilkészüléken tárolt zenét vezetékek használata nélkül hallgathatják meg az otthoni hifiberendezésükön. Az átjáró segítségével a hifin a kompatibilis személyi számítógépen vagy más kompatibilis készüléken tárolt zenéket is lejátszhatják. A még személyesebb élmény érdekében a hifiről vagy házimoziról szóló hanganyagot kompatibilis vezeték nélküli fülhallgatóval, például a BH-601 Nokia Bluetooth fülhallgatóval is hallgathatjuk.

Az AD-42W Nokia vezeték nélküli audioátjáró az iparágban szabványos (az értékesítési csomagban megtalálható) RCA kábellel csatlakozik a hifitoronyhoz, a felhasználás módját szabályzó (audioforrásra/audioforrásról) külön gombnak köszönhetően pedig a beüzemelése is pillanatok műve. Az AD-42W Nokia vezeték nélküli audioátjáró a Bluetooth Advanced Audio Distribution (A2DP) profillal rendelkező készülékekkel kompatibilis. A Nokia jelenleg a Nokia 8800/8801 mobiltelefonnal (3.94 vagy annál újabb szoftverváltozattal), a HS-12W Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgatóval, a BH-601 Nokia Bluetooth fülhallgatóval, valamint az AD-47W Nokia vezeték nélküli audioadapterrel biztosítja az A2DP profilt. A Nokia az év során folyamatosan több A2DP profilt támogató készüléket mutat majd be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.