Hirdetés
. Hirdetés

A pénztárgépcsere árnyoldala

|

Közel száz lecserélt pénztárgép hever a mecseki Árpád-tető környéki erdőben.

Hirdetés

Lejárt pénztárgépeket dobtak ki a Mecseki Parkerdőben, a mintegy száz készülékből álló szemétdombra az Árpád-tető környékén medvehagymát gyűjtő családok bukkantak - írja a Bama.

Hirdetés

Egyes készülékeken az ITV Pécsi Pénztárgép Kft. logója is szerepelt. A cég tulajdonos ügyvezetője azonban leszögezte: ők az elektronikai hulladékkezelés szabályai szerint jártak el az online pénztárgépcsere kapcsán. A hulladékként keletkező pénztárgépeket, arra szakosodott vállalkozásnak, további bontásra adták le.

A terület a Mecsekerdő Zrt. kezelése alatt áll. Az állami erdészetnél az üggyel kapcsolatban azt mondták, hogy feltehetően nem csak illegális szemétlerakás miatt, de veszélyes hulladék illegális elhelyezése és természetkárosítás miatt is felelősségre vonhatják majd a tettest, de természetesen az eset minősítését a nyomozó- és a vádhatóságnak kell majd eldönteni.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.