Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung a mobilos adatforgalom királya

|

A dél-koreai gyártó átvette az első helyet az Apple-től.

Hirdetés

A mobilos adatforgalom generálását tekintve a Samsung most először vette át az első helyet az Apple-től, legalábbis a StatCounter elemzései szerint. Ez most nem csak a Samsungnak kiemelten fontos, hanem az egész mobilos és PC-s szektornak, hiszen a PC-ket egyre inkább helyettesítik a tabletek és az okostelefonok, az üzleti és a fogyasztói szférában egyaránt. 

Egy évvel ezelőtt a mobilos internethasználatot tekintve a Nokia volt a világelső, mostanra azonban a harmadik helyre csúszott, 21,96 százalékkal. Az első helyre a Samsung lépett elő, 25,47 százalékos aránnyal, míg második az Apple, 25,09 százalékkal. 

A BlackBerry 12 hónap alatt 5 százalékról 3,62 százalékra csúszott vissza, és ez ráadásul még javulásnak is tekinthető, ugyanis voltak már lentebb is januárban. Ha nem világszinten nézzük a mobilos nethasználatot, akkor viszont egyértelműen az Apple az úr: Amerikában és Nagy-Britanniában is 50 százalék fölött van a részesedésük. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.