Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung bemutatta The Wall Professional kijelzőjét

|

A koreai gyártó az InfoComm 2018 kiállításon mutatta be a The Wall Professionalt, a moduláris, MicroLED kijelzőt, melynek mérete akár több száz colosra is bővíthető, miközben lenyűgöző fekete színt, fényerőt és kontrasztot biztosít bármely kereskedelmi környezetben, olvashatjuk a kiadott közleményben.

Hirdetés

A CES 2018 egyik legnépszerűbb termékének üzleti felhasználásra tervezett változata, a The Wall Professional kijelző, melynek moduláris kialakítása konfigurálható és testre szabható. A készülék kiváló fekete színt és képtisztaságot biztosít világos és sötét fényviszonyok között egyaránt. A The Wall stílusos kialakítása modernizálja a belső tereket, a vállalati előcsarnokoktól kezdve a múzeumokon és galériákon át, a luxus üzlethelyiségekig. A kijelző HDR10+ technológiája és a MicroLED pixel egységek 1600 nites fényerőt, kiváló képi- és színmegjelenítést eredményeznek szűrők vagy háttérvilágítás nélkül.

Hirdetés

A fekete kiemeli a részletekben rejlő nüánszokat, ezért a The Wall ezt a színt hangsúlyozza. A kivételesen fekete alap a speciálisan alacsony visszaverődésű fekete technológiával ötvözve tiszta, páratlanul kontrasztos és részletes fekete színt biztosít.

A valódi részletek a színekben rejlenek. A színtisztaság és a színtartomány terén a The Wall a gyártó szerint kétszeresen felülmúlja a hagyományos LED-eket: élénk, mégis természetes színeket biztosít a lenyűgöző vizuális élmény érdekében.

A The Wall iparágvezető képalkotó motorja, mint a fejlett HDR képfinomítás, vagy a HDR10+ megoldás, intuitívan képes elérni az optimális csúcs fényerőt, és kiemelkedően pontos szürkeárnyalatos megjelenítést tesz lehetővé az élethű ábrázolás érdekében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.