Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung hétmilliárd dollárból épít gyárat Kínában

|

Ez a Samsung eddigi legnagyobb beruházása az ázsiai országban. Az új üzem várhatóan már 2014-ben megkezdi a termelést.

Hirdetés

A Samsung Electronics szerdán jelentette be, hogy hétmilliárd dolláros beruházással új gyárat épít a kínai Hszianban. Az üzemben NAND flash memóriakártyákat gyártanak majd; ez a koreai vállalat eddigi legnagyobb volumenű beruházása az országban.

A gyárban tíz nanométeres gyártási technológiával dolgoznak majd; az elkészült chipeket elsősorban okostelefonok, laptopok és digitális fényképezőgépek gyártásában használhatják fel.

Az üzem a Samsung közleménye szerint már 2014-ben teljes kapacitással termelhet, és nagyban hozzájárulhat nemzetközi gyártási hálózatuk kiegyensúlyozásához.

A cég a nemzetközi okostelefon-piac egyik legnagyobb gyártója, de a különféle mobil eszközökbe építhető alkatrészek – köztük processzorok és memóriák – előállításával is foglalkozik. Állandó megrendelői között olyan cégek találhatók, mint egyik legnagyobb vetélytársuk, az Apple.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.