Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung lenyomta az Apple-t

|

A Fortune 500-as listáján a Samsung a 14., megelőzve az Apple-t.

Hirdetés

Az Apple és a Samsung óriási riválisok, ez azonban nem csak abban nyilvánul meg, hogy a Galaxy és az iPhone készülékek versenyeznek a felhasználók kegyeiért. A két vállalat a termékeik mellett marketinges és szabadalmi, bírósági fronton is folyamatosan igyekszik a földbe döngölni a másikat. 

Éppen ezért van nagy jelentősége a Fortune legutóbbi 500-as listájának, amelyen a világ legnagyobb cégeit rangsorolta, azok árbevételei alapján. A Samsung Electronics ezen a 14. helyet szerezte meg, egy évre vonatkozóan 178,6 milliárd dolláros bevétellel. Az Apple a 19. lett, 156,5 milliárd dollárnyi árbevételt gyűjtve tavaly. 

Érdekesség, hogy mindkét cég előrelépett, a Samsung tavaly a 22. helyet, az Apple pedig az 55. helyet kapta a Fortune-tól. Az óriási növekedések ellenére egyik nagy tech cég sem tud a toplista elejére férkőzni, amelynek az élén jelenleg a Royal Dutch Shell található, 481,7 milliárdos bevétellel. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.