Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmas akkuval jön a Galaxy A31

|

Négy hátlapi kamerával, nyolcmagos processzorral és 5000 mAh-s nagykapacitású akkuval érkezik az új, kedvező árú mobil.

Hirdetés

Hirdetés

Ismét új okostelefonnal jelentkezett a világ legnagyobb gyártója: a Galaxy A31 nem sokban különbözik a tavaly kiadott A30-astól. A modell 6,4 hüvelykes, 20:9 képarányú, Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel, ebbe épített ujjlenyomat érzékelővel és nagy, 5000 mAh-s kapacitású akkumulátorral érkezik.

A hátlap üvegből készült, kék, fekete, piros vagy fehér színben. A csepp alakú kivágásban elhelyezett szelfikamera 20 megapixeles.

A hátoldali négy kamera közül a főoptika 48 megapixeles, a nagylátószögű objektív pedig 8 megapixeles. Van még egy makró és egy mélységérzékelő optika, mindkettő 5 megapixeles.

A Galaxy A31 4 vagy 6 gigabájt RAM-mal lesz megvásárolható, az előbbi konfigurációhoz 64 gigabájtos, az utóbbihoz 128 gigabájtos háttértár jár, a kapacitás microSD kártyával 512 gigabájtig bővíthető. A lapkakészletről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy nyolcmagos.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.