Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung szállítja a Tesla elektromos teherautók összes kameráját

|

A gyártónak nem kis konkurenciája volt, mivel tajvani vállalatok is versenyben voltak ezért a nagyszabású szerződésért.

Hirdetés

Az alkatrészellátás nagy üzlet a Samsung-csoport számára. Bár a koreai techóriás úgy döntött, hogy nem fog saját elektromos autókat gyártani, a vállalat fontos alkatrészeket szállít az elektromos jármű iparágának, többek között akkumulátorokat és kameramodulokat.

A kameramodulok nélkülözhetetlenné váltak, mivel az autógyártók egyre magasabb szintű autonóm vezetést szorgalmaznak. A Tesla is kameramodulokat keresett az elektromos Cybertruck és Semi járműveihez. Egy új jelentés szerint a Samsung Electro-Mechanics legyőzte az LG Innoteket, és elnyerte a teljes megrendelést.

Ennek megfelelően mostantól várhatóan a Tesla Semi és Cybertruck járművekben használt összes kameramodult a Samsung Electro-Mechanics fogja szállítani. A Tesla már bejelentette ezeket az elektromos járműveket, és éppen a gyártás felfuttatására törekszik, mivel a következő években már folyamatosan igyekszik a járműveket leszállítani a megrendelőinek.

Hirdetés

A Samsung Electro-Mechanicsnak nem kis konkurenciája volt, mivel tajvani vállalatok is versenyben voltak ezért a nagyszabású szerződésért. Ez már a második alkalom, hogy a Samsung túllicitálta a versenytársakat, mivel a Tesla Cybertruck kameramodul megrendelései tavaly is mind a Samsung Electro-Mechanicshoz kerültek. A vállalat ezeket az alkatrészeket a Tesla sanghaji és berlini gigagyáraiba fogja szállítani.

A Samsung Electro-Mechanics az okostelefonokhoz is szállít kameramodulokat, de az elektromos autókhoz szánt termékek nagyobb értéket képviselnek, így a vállalat növelni tudja nyereségét. Egy Tesla EV-ben nyolc kameramodul található. Ezek a méretgazdaságossági előnyök jól jönnek a Samsungnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.