Hirdetés
. Hirdetés

A SanDisk Professional tárolási megoldásai nem csak Hollywood számára készülnek

|

Bár a felhőalapú tárolás előnye, hogy bárhol elérhető, az adatok olvasása és írása még a leggyorsabb internetkapcsolat esetén is szűk keresztmetszetet jelent.

Hirdetés

Manapság sokan dicsérik a fájlok felhőbe való mentését, és a felhőalapú tárolási szolgáltatások is bővültek, hogy olyan funkciókkal, mint a titkosítás, a biztonsági mentés stb, megcélozzák a vállalati ügyfeleket. Míg ez a professzionális irodai munkák többségénél úgy tűnik, rendben van, vannak más vállalkozások, ahol a felhőalapú tárolás egyszerűen nem elég. A kreatív iparágak, például a filmkészítés és a fotózás még mindig a helyi adattárolásra támaszkodnak, és a Western Digital új SanDisk Professional márkája ezt a szegmenst célozza meg prémium megjelenésű és valószínűleg prémium árú tárolási megoldásokkal.

Bár a felhőalapú tárolás előnye, hogy bárhol elérhető, az adatok olvasása és írása még a leggyorsabb internetkapcsolat esetén is szűk keresztmetszetet jelent. Különösen, ha nagy felbontású képekkel és videókkal kell dolgozni, a szórakoztatóiparban még mindig a masszív meghajtók és a gyors adatkártyák a legmegfelelőbb megoldások. A SanDisk, nem meglepő módon, a hollywoodi profikat nevezi meg hűséges ügyfelei között.

Természetesen nem minden meghajtó és kártya egyforma, és a legtöbb fogyasztói terméknek nincs ugyanolyan magas szintű megbízhatósága az árak alacsonyan tartása érdekében. A SanDisk Professional ezzel szemben egyértelműen olyan cégeket vagy akár magánszemélyeket céloz meg, akik nem sajnálják a pénzt, ha adattárolásról van szó. Kezdetben négy, profiknak készült terméket kínálnak.

Hirdetés

A videósok és operatőrök számára a SanDisk PRO-CINEMA CFexpress VPG400 kártya és a hozzá tartozó PRO-READER eszközök kombinációja zökkenőmentes és zavartalan munkafolyamatot ígér a kamerától a számítógépig. A SanDisk PRO-DOCK 4 többféle olvasót kínál a különböző típusú kártyákhoz, valamint USB-A és USB-C portokat, mint minden adatátviteli igényt kielégítő multifunkciós központ. Végül a SanDisk egy 4 TB-os G-DRIVE NVMe SSD-t is bemutat ArmorLock titkosítással a szállítható, vállalati szintű tároláshoz.

Míg az új SanDisk Professional adatmeghajtók a tervek szerint júniusban kerülnek forgalomba, addig a többiek megjelenése még valamikor nyáron várható. Természetesen a célpiacot tekintve nem meglepő, ha ezek a vállalati szintű megoldások vállalati szintű árcédulával is érkeznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.