Hirdetés
. Hirdetés

A Schneider Electricé az év innovatív adatközponti megoldása

|

A Schneider Electric adatközponti megoldása, a HyperPod elnyerte az "Év innovatív adatközponti megoldása" címet az idei DCS Award versenyen. A közönségszavazással megítélt elismerés jól igazolja a vállalat innovatív és vezető tevékenységét az adatközpontok piacán.

Hirdetés

A DCS Awardot azzal a céllal hozták létre, hogy díjazzák azoknak a tervezőknek, gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak a munkáját, akik tevékenységükkel jelentős eredményeket értek el az iparágban.

Hirdetés

A Schneider Electric egyik zászlóshajójának számító HyperPod egy bővíthető, racksor lezáró keretrendszer, amely a hagyományos installáláshoz képest jelentősen leegyszerűsíti a kábelezés és a hűtés kialakítását, valamint a hideg vagy meleg folyosós lezárás kiépítését. A megoldás 8-12 rackes egységekben telepíthető IT-infrastruktúrát biztosít, és a manapság elérhető összes racktípust támogatja.

Az egyszerű és rugalmas konfiguráció előnye, hogy a hagyományos IT-rendszerekhez képest akár 21 százalékkal gyorsabban telepíthető, ami 15-20 százalékos idő- és költségmegtakarítást tesz lehetővé.

A HyperPod elsősorban az olyan, például hyperscale, illetve kolokációs adatközpont-szolgáltatók számára ideális, akik gyorsan szeretnék kapacitásaikat bővíteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.