Hirdetés
. Hirdetés

A Silverlight is jelen lesz az Anna-bálon

|

Az interneten full HD-minőségben is követhetők lesznek a balatonfüredi Anna-bál eseményei.

Hirdetés

A 2010. július 24-én, szombaton este megrendezendő Anna-bál teljes programját a korábbi évekhez hasonlóan a Duna TV közvetíti. A délután 17:30-tól a bál zárásáig zajló eseményeket azonban idén nemcsak a tv-képernyőkön láthatják az érdeklődők, hanem a Silverlight technológiának köszönhetően az interneten keresztül Full HD-minőségben is nyomon követhetik a számítógépek monitorain keresztül - olvasható a Microsoft sajtóközleményében.

 

 

 

 

 


A Duna TV kameráinak jeleit a Media Networks által biztosított enkóder-kártyával alakítják át az internetes megjelenítéshez alkalmas formátumra, az online közvetítéshez szükséges 3 Gbps-es sávszélességet pedig a Digital Media Experience foglalta le – ezeknek köszönhetően világszerte egyidejűleg több mint 1000 felhasználó élvezheti akár 1920x1080 képpontos felbontásban is a programot.

A Microsoft a mozgóképek zavartalan, szakadozás-mentes megjelenítését kínáló Silverlight interaktív médiaplatformot, valamint hazai partnerein keresztül a szakmai segítséget biztosítja. Amennyiben a felhasználó számítógépén még nincs telepítve Silverlight plug-in, akkor egy-két kattintás után néhány másodperc alatt megtörténik a kiegészítő telepítése. A Silverlight technológia előnye, hogy az adott sávszélességet dinamikusan használja, így a mozgóképek nemcsak a HD-minőségű megjelenítésre alkalmas számítógépekkel élvezhetők szakadozottság-mentesen.

A Silverlight adás kizárólag az Anna Grand Hotel weboldalán lesz megtekinthető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.