Hirdetés
. Hirdetés

A sírban is tovább nő a Windows Phone haja

|

Bár a Microsoft lényegében eltemette a platformot, decemberben mégis egy újabb windowsos mobil jelenik meg a piacon.

Hirdetés

Hirdetés

Hiába ítélte halálta a Microsoft a Windows Phone platformot, a windowsos mobilok fejlesztése nem állt le.

A legfrissebb jelentkező a Wileyfox, amely idén mutatta be Wileyfox Pro nevű modelljét, most pedig tovább lépett, és már előrendeléseket gyűjt rá az Amazonon.

A gyártó szerint kifejezetten a vállalkozásokat célozzák meg az eszközzel, melynek kialakításakor a vállalati produktivitás, biztonság és hatékonyság szempontjaira koncentráltak.

A decemberben megjelenő készülék adatai nem rosszak, de nem is mellbevágóan jók: processzora egy Qualcomm Snapdragon 210, amelyhez 2 gigabájt RAM és 16 gigabájt tárterület járul. A kamerája 8 megapixeles, az akkumulátora cserélhető. Ára 190 font, vagyis körülbelül 215 euró.

Így fest az új Wileyfox Pro.

A Wileyfox szerint bármi lesz is az operációs rendszerrel, 2020 közepéig mindenképp támogatják a mobilt. Ez szép vállalás, mert a Microsoft közölte, hogy biztosan nem fejleszt új szolgáltatásokat a Windows 10 Mobile-hoz, és valószínű, hogy előbb-utóbb teljesen vissza is vonja az OS-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.