Hirdetés
. Hirdetés

A T-Kábel és a Dél-Vonal egyesült a Magyar Telekommal

|

A tegnapi napon sor került a T-Kábel Magyarország Kft. és a Dél-Vonal Kft. jogi beolvadására a Magyar Telekom Nyrt.-be.

Hirdetés

Az Mtelekom sajtóközleménye szerint a beolvadást, valamint az összes többi, a Magyar Telekom rendkívüli közgyűlésén hozott határozatokon alapuló cégjegyzéki változást a Cégbíróság már 2009. augusztus 31-én bejegyezte. Ennek értelmében a Magyar Telekom Nyrt. 2009. október 1-jétől a T-Kábel és a Dél-Vonal általános jogutódjává válik.

A bejegyzett és hatályossá vált egyesülés újabb jelentős lépésnek számít a Magyar Telekom Csoport integrációs folyamatában, amelynek középpontjában a szolgáltatási színvonal és az ügyfélkiszolgálás folyamatos javítása, valamint a hatékonyság növelése és a szinergiák kiaknázása áll.

Az integráció következményeként október 1-jétől a Magyar Telekom Nyrt. alaptőkéje 3 072 db részvény névértékével, 307 200 Ft-tal csökken. Ezáltal a társaság alaptőkéje 104 274 254 300 Ft-ra változik (amely 1 042 742 543 db, 100 Ft névértékű, "A" sorozatú névre szóló törzsrészvényből áll).

A Magyar Telekom teljesíti a T-Kábel és a Dél-Vonal előírt kötelezettségeit és vállalásait, így szolgáltatásait T-Home márkanéven továbbra is zavartalanul, változatlan formában és megszakítás nélkül nyújtja ügyfeleinek. Az érvényes szerződésekben foglalt kötelezettségeket automatikusan a jogutód Magyar Telekom vállalja át és teljesíti az egyesülés hatályba lépésének napjától. Az integrációval kapcsolatosan az érintett ügyfeleinket közvetlenül, részletesen tájékoztatjuk.

A Magyar Telekom Csoport kábeltelevíziós szolgáltatásait már 2008 szeptemberétől T-Home márkanév alatt nyújtja az ügyfeleknek, így az egyesülés kapcsán ebben sem lesz változás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.