Hirdetés
. Hirdetés

A tabletgyártók emelik a tétet

|

Fokozzák a termelést a gyártók, tehát igazán jó hátralévő évre számítanak.

Hirdetés

A júniusban kezdődő Computex kiállításon nagyon sok érdekességre számíthatunk, és többek között az újgenerációs termékek is akkor érkezhetnek meg a legtöbb gyártó műhelyéből. Ez persze újabb tableteket is jelent, ami viszont azt jelenti a cégek számára, hogy nem árt teli készletekkel nekikezdeni a nyári szezonnak. 

A szükséges hardverelemeket legyártó partnercégeiknek így szintén magasabb fokozatra kell kapcsolni, hogy időben biztosíthassák a szükséges alkatrészeket. A helyzet fényében több vállalat is igen fényesen látja a jövőt: köztük a MediaTek, az Elan Microelectronics és a Realtek Semiconductor is bizakodó 2013-mal kapcsolatban. 

Szintén fokozza a gyártását a kínai Allwinner Technology és a Rockchip Electronics, amelyek Kínával együtt nagy szerepet játszhatnak az ágazatban. Az NVIDIA Tegra lapkái, a Samsung Exynos, a Qualcomm Snapdragon és a TSMC technológiája van annyira kedvelt, hogy a gyártócsarnokok nem pihenhetnek. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.