Hirdetés
. Hirdetés

A Tech Data révén a teljes vállalati Dell EMC portfólió elérhetővé vált hazánkban

|

A Tech Data Corporation ma bejelentette, hogy a Technology Solutions (TS) üzletága új forgalmazási megállapodást írt alá a Dell EMC vállalattal. A korábban az Avnet, idén februártól az Tech Data részét képező TS üzletág és az amerikai vállalatcsoport közötti szerződés Magyarország mellett, Romániára, Szlovákiára és Törökországra terjed ki.

Hirdetés

A megállapodás értelmében a kis-, közepes és nagyvállalati ügyfelek igényeit kielégítő teljes vállalati Dell EMC portfolió, köztük a felhőalapú, illetve szerverekhez, tárhelyekhez és konvergens infrastruktúra technológiákhoz kapcsolódó megoldások válnak elérhetővé a Tech Data partnereinek kínálatában.

"Örömünkre szolgál, hogy további négy országra terjeszthetjük ki szerződésünket a Dell EMC-vel, és bízunk benne, hogy egyre több partnerünk számára tudunk az igényeiknek megfelelő támogatást nyújtani a Dell EMC széleskörű és innovatív portfóliójával" - mondta el Jason Boxall, a Tech Data EMEA stratégiai beszállítókért és nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke.

"Folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan technológiai megoldásokat tegyünk elérhetővé partnereink számára, amelyekkel ügyfeleik üzleti sikereit segíthetik elő. Portfóliónkat e törekvésünk jegyében bővítettük a Dell EMC kínálatával és ezért fejlesztjük még tovább a jövőben további innovatív és piacvezető vállalatok bevonásával" - tette hozzá Bartha Péter, a Tech Data TS dél-kelet-európai régióért felelős vezetője. "A Dell EMC megoldásokat értékesítő partnereink a jövő technológiáival adhatnak választ ügyfeleik kurrens üzleti kihívásaira."

 

"A Tech Data-val kötött szerződésünk kiterjesztésével újabb lépést tettünk azért, hogy elősegítsük növekedésünket Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Törökországban. A Tech Data-ban tökéletes partnerre találtunk: a vállalat vezető szerepet tölt be az adatközpontok területén, kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik, és tapasztalt szakembereik révén kiválóan alakítják üzleti megoldásokká a technológiát" - jegyezte meg Michael Collins, a Dell EMC EMEA értékesítési partnerkapcsolatokért felelős szenior alelnöke.

A szerződés aláírását követően immár huszonkét EMEA-térségbeli országban - Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia és Törökország - érhető el a szerverek és tárhelyek piacán globális szinten vezető Dell EMC teljes vállalati portfoliója a Tech Data kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.