Hirdetés
. Hirdetés

A Twitter a Facebook Instagramját követné

|

A hírek szerint egy hasonló szolgáltatás bevezetésén gondolkodik a Twitter is, ugyanis a felhasználók szeretik a fotómanipuláló alkalmazást.

Hirdetés

A Facebook közel 1 milliárd dollárért vásárolta meg az Instagramot - a fotómanipuláló alkalmazást nagyon szeretik a felhasználók, ennek az értékét felismerve pedig a rivális Twitter is egy hasonló szolgáltatás bevezetésén gondolkodik. A közösségi hálón nagyon népszerűek a képszerkesztők, a Google nemrég például a német Nik Software-t vásárolta fel, amely az iOS-re kiadott, igen népszerű Snapseed app fejlesztője.

Hirdetés

A Marketing Land adatai szerint idén nyáron a Twitter felhasználóinak 60 százaléka mobileszközön keresztül érte el a mikroblogot, ez pedig azt jelenti, hogy a telefonon vagy tableten kamera is található. A több mint félmilliárd Twitter-használó számára ésszerű újítás, hogy a saját, manipulált fotójukat is megoszthassák egy tweetben.

A plusz alkalmazás segítségével az egyszerű fotók is érdekessé tehetőek egy-egy kerettel vagy színárnyalattal. Ha hinni lehet a híreknek, egy ilyen kiegészítésnek a nagy népszerűségnek örvendő twitteresek is örülnének. A Twitter a videók feltöltésének engedélyezésén is gondolkodik, méghozzá harmadik fél (például YouTube) bevonása nélkül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.