Hirdetés
. Hirdetés

A UPC a szupergyors internetről

|

A Szupergyors Internet Program (SZIP) 1.0 sikeres végrehajtására alapozva a különböző, egymással is versenyző gigaképes technológiák együtt tudják biztosítani a SZIP 2.0 Program sikerét.

Hirdetés

A UPC Magyarország üdvözli, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium, több magyarországi infokommunikációs szolgáltató és az érdekképviseleti szervezetek által aláírt, a SZIP 2.0 elindítására vonatkozó közös nyilatkozatban az aláírók együttesen kiemelt fontosságúnak tartják az adópolitikai ösztönzők megjelenítését.

Hirdetés

A UPC Magyarország fejlesztéseit már hosszú ideje a magyar gazdaság és a társadalom számára nélkülözhetetlen szupergyors szélessávú digitális infrastruktúra kiépítése határozza meg. Ennek megfelelően a UPC teljes mértékben támogatja azt a közös nyilatkozat által is megfogalmazott célt, hogy az ország számára minél hamarabb rendelkezésre álljanak a jelentős versenyképességi előnyt biztosító, gigabit sebességre képes szélessávú hálózatok, és elérhetővé váljanak az ügyfelek igényeit kielégítő digitális szolgáltatások.

Meggyőződésünk, hogy a SZIP 1.0 sikeres végrehajtására alapozva a különböző, egymással is versenyző gigaképes technológiák együtt tudják biztosítani a SZIP 2.0 Program sikerét. A UPC Magyarország üdvözli, hogy a SZIP 2.0 elindítására vonatkozó közös nyilatkozatban az aláírók együttesen kiemelt fontosságúnak tartják az adópolitikai ösztönzők megjelenítését. A UPC Magyarország azon dolgozik, hogy ügyfelei érdekében a gigabit képességű hálózatok fejlesztésben továbbra is meghatározó maradjon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.