Hirdetés
. Hirdetés

A világ legdrágább receptkönyve a Microsofté

|

Már a második olyan teaser jelent meg a Surface Duóról, amely főzés közben ábrázolja a Microsoft megjelenésre váró kétképernyős androidos eszközét.

Hirdetés

A jelek szerint a Microsoft sportot űz a kettős képernyős Surface Duo előzeteseinek elpöttyintéséből, és most, hogy belátható közelségbe került annak megjelenése, már fotók is jönnek az újdonságról.

Hirdetés

A legújabb képet Brad Anderson, a Microsoft 365 alelnöke tette közzé a Twitteren. A fotón a Surface Duo látható egy konyhaasztalon, mindkét képernyőjén egy-egy recepttel, azt sejtetve, hogy épp nélkülözhetetlen segítséget nyújt Andersonnak a főzéshez. Nem tudni, hogy a Microsoft miért hiszi azt, hogy a főzéssel tudja legjobban reklámozni megjelenésre váró újdonságát, mindenesetre az előző teaser is a konyhában ábrázolja a Surface Duót: azt Shilpa Ranganathan, a Microsoft mérnöke adta közre a Twitteren - ő egy áfonyás süti elkészítéséhez hívta segítségül a Duót.

Az Anderson által bemutatott fotó jó alkalmat kínál arra, hogy közelebbről is szemügyre vegyük a Duót. Ami figyelemre méltó,

a két képernyőn két különböző recept látható,

az eszközt védőburkolat óvja, viszont a kerete elég széles, ami meglepő egy ilyen csúcsmodelltől.

A Surface Duo a pletykák szerint augusztusban jelenik meg, vagyis néhány héten belül a legszerencsések kézbe vehetik a Microsoft új eszközét. Ehhez persze mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, mert noha az árról egyelőre nincsenek pontos hírek, de az biztos, hogy a Duo méregdrága játékszer lesz. Úgyhogy aki csak a főzéshez keres segítőtársat, ennél sokkal olcsóbban is megúszhatja...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.