Hirdetés
. Hirdetés

A világ legnagyobb flash-alapú SSD-rendszere

|

Az amerikai Texas Memory Systems szerint a 100 terabyte-os RamSan-6200 rendszer a legnagyobb flash memóriás SSD adattároló a világon.

Hirdetés

A nagysebességű storage-megoldásokat szállító Texas Memory Systems pénteken bejelentette: egyik ügyfelének leszállított egy 100 terabyte-os RamSan-6200 SSD rendszert, ami a vállalat szerint jelenleg a legnagyobb flashmemóriás SSD (Solid State Drive) adattároló, ami létezik a piacon. A megoldás a RamSan-620 rendszer alapjain nyugszik, ami a vállalat szerint elfogadható ár-teljesítmény arányt nyújt az ügyfeleknek. A RamSan-6200 egy másodperc alatt több mint 5 millió I/O műveletet képes elvégezni 0,072 milliszekundumos átlagos válaszidővel, Fibre Channel- vagy InfiniBand-felületen keresztül, 60 GB-os sávszélesség mellett, ECC- és RAID-támogatással.

Az SSD-alapú megoldásokat jellemzően nagyvállalati, kormányzati, katonai és kutatási környezetekben alkalmazzák a komoly rendelkezésre állást igényelő alkalmazások támogatására. A nagyobb és gyorsabb rendszerek több tranzakciót képesek végrehajtani, több felhasználót tudnak kiszolgálni kevesebb szerverrel, ami a termelékenység mellett hosszabb távon költséghatékonysághoz vezethet.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.