Hirdetés
. Hirdetés

A világ legrondább egere

|

Mindannyiunk legnagyobb örömére a világ egyik legizgalmasabb szín- és formatervezési világával felvértezett egeret dob piacra a jónevű Donya.

Hirdetés

Az alapvetően a kora kilencvenes évek délkelet-ázsiai ipari formatervezési világából merítő cég USB-csatolós eszköze egy íróasztal mögött ásítozó kutyát ábrázol, kinek neve Scout.

A fogásra ugyan vélhetően igen kellemetlen, de az íróasztalt kétségtelenül feldobó optikai eszköz felbontása 400 dpi. A számítógéphez egy 1,4 méter hosszú kábelen keresztül csatolható. Az egérből ráadásul egy egész család érkezett, Scout mellett kapható Boss, az íróasztal mögött gunnyasztó kövérkés főnök, és Owen, a lepukkant munkatárs. Az érdekes kutyusok 26 dolláros áron kerülnek a japán piacra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.