Hirdetés
. Hirdetés

A világ legvékonyabb telefonjai

|

A moszkvai Sviaz ExpoComm 2006 kiállításon mutatta be a Samsung a világ két legvékonyabb mobiltelefonját, az SGH-X820-ast és a SGH-D900-ast.

Hirdetés

A vékony telefonok területén a divatirányzatot megteremtő Motorola V3-as telefonja 13,9 milliméter vékony, a Samsung SGH-X820-as telefonja csupán 6,9 milliméter (és 66 grammot nyom, vagyis nyolc és negyed százforintosnyit), a szétcsúsztatható SGH-D900-as pedig 13 milliméteres (93 grammjával 11,6 százforintosnak felel meg).

Az SGH-X820-as készülékbe beépítettek egy 2 megapixeles fényképezőgépet, képernyőjének mérete 1,9 hüvelyk, felbontása 176x220 pixel. A háromsávos készülék júniusban kerül az európai piacra. Az SGH-D900-asban 3 megapixeles kamerát építettek be, a készülék négysávos, képernyőjének mérete 2,1 hüvelyk, felbontása 240x320 pixel.

Mind a két készüléket 80 MB beépített memóriával gyártják, a D900-ashoz mikroSD kártya illeszthető. A telefonok felismerik az mp3, aac, aac+, és Windows Media Audio formátumú zenefájlokat. A kamerákkal MPEG4 kiterjesztésű videofelvétel készíthető, beépített a Bluetooth, USB csatlakozás, telepítették a készülékre a PictBridge nyomtató szoftvert is. A készülékek áráról egyelőre nem árultak el részleteket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.