Hirdetés
. Hirdetés

A weboldalakat is védi a McAfee

|

A McAfee újabb funkciókkal egészítette ki a menedzselt biztonsági szolgáltatását.

Hirdetés

A biztonsági cégek egyre intenzívebben foglalkoznak azon megoldásaik fejlesztésével, amelyek szolgáltatások formájában teszik elérhetővé a különféle védelmi funkciókat. Nem kivétel ezek alól a McAfee sem, amely immár hivatalosan is bejelentette a továbbfejlesztett, Total Protection Service 5.0 szolgáltatását.

A McAfee Total Protection Service 5.0 legfontosabb újdonsága, hogy belekerült egy sérülékenység-kezelő összetevő, amelynek segítségével a rendszergazdák leellenőrizhetik a vállalatuk weboldalának hibamentességét. Amennyiben egy weblapot támadás érne, akkor a McAfee egy jelentést küld az illetékes személyek számára, és közli a rendellenességek részleteit. A szolgáltatás lényeges jellemzője, hogy jelentősen hozzájárulhat többek között a PCI DSS-sel kapcsolatos megfelelőség biztosításához, illetve annak igazolásához.

A Total Protection Service 5.0 integráltan tartalmazza az úgynevezett TrustedSource technológiát, amelyhez a McAfee még tavaly, a Secure Computing felvásárlásával jutott hozzá. A TrustedSource egy proaktív védelmi eljárás, melynek legfontosabb feladata, hogy a weboldalak valamint az email üzenetek karakterisztikájának, tulajdonságainak elemzésével, illetve hírnévalapú módszerekkel kiszűrje a kártékony tartalmakat. A Total Protection Service legújabb változata a webes tartalomszűrés esetében az eddigieknél több beállítási lehetőséget tartogat az üzemeltetők számára. Szintén a webbiztonságot szolgálja, hogy a McAfee az új szolgáltatása esetében a SiteAdvisort is bevetette, amely a webes keresések, illetve tevékenységek során felmerülő kockázatokat igyekszik csökkenteni.

A hír a Computerworld Biztonság rovatában jelent meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.