Hirdetés
. Hirdetés

A Windows 10-be integrálja a Skype-ot a Microsoft

|

Ezzel a lépéssel pótolja mulasztását a szoftvergyártó.

Hirdetés

Hétfőn új bétaváltozatot adott ki a Microsoft a Windows 10-hez, amely új Skype üzenetküldő, telefon és videó appokat tartalmaz. Az új alkalmazások pontosan arra valók, amire a nevük utal, lehetővé teszik a Skype szolgáltatáson keresztüli azonnali üzenetküldést, valamit hang- és videóhívások lebonyolítását. A néhány hónapja nem támogatott Windows 8 Skype appot váltják fel, és a felhasználók széles köre számára egy, még az idén megjelenő Windows 10 frissítés hozza majd el őket. A PC-k és tabletek mellett a Windows 10 Mobile operációs rendszerű okostelefonokhoz is kiadják az appoka. Ez egy fontos lépés a Microsoft részéről, mivel a Skype-nak rivális integrált kommunikációs alkalmazásokkal - többek között az Androidba épített Hangouts-szal, valamint a Maceken, iPhone-okon és iPadeken megtalálható iMessage és FaceTime appokkal - kell felvennie a versenyt.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.