Hirdetés
. Hirdetés

A Windows 10 októberi frissítésének újdonságai

|

Megérkezett az operációs rendszer őszi nagy frissített kiadása, ezt Yusuf Mehdi, a Microsoft Windows & Devices részlegének vállalati alelnöke jelentette be a szoftvergyártó óriás New York-i rendezvényén.

Hirdetés

A mostani kiadás nem tartalmaz annyi érdekes újdonságot, mint az előző nagy frissítések, de azért találkozhatunk néhány érdekes újítással:

- Sötét téma a Fájlkezelőhöz
- Szöveges üzenetek küldésének lehetősége a PC-nkről a "Your Phone" app segítségével
- A vágólap előzmények megtekintésének a lehetősége és a vágólap szinkronizálása több eszközön
- Egy új Snip & Sketch képernyőrögzítő eszköz, amely támogatja a megjegyzések hozzáadását
- A SwiftKey virtuális billentyűzet asztali gépekhez

Hirdetés

A játékrajongók örömére a Windows 10 October 2018 Update javítja a HDR megjelenítők telepítésének folyamatát, és az Nvidia DirectX Raytracing API lehetővé teszi a valós idejű ray tracinget a játékokban.

Ami az egyik legérdekekesebb új szolgáltatást, a Your Phone appot illeti, ennek segítségével párosíthatjuk androidos mobilukat windows 10-es PC-nkkel, és az okostelefonról egérrel egyszerűen áthúzhatjuk fényképeinket a számítógép asztalára vagy az Office-appokra. Az app ugyancsak lehetővé teszi üzenetek küldését az ismerőseinknek.

A jövőben a Your Phone app lehetővé teszi majd bármely androidos app futtatását a Windows 10 operációs rendszerű PC-ken, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor valósul meg a teljes körű támogatás.

Azt sem lehet még tudni, hogy az iPhone appok is futtathatók lesznek-e hasonló módon a PC-ken, vagy pedig a szolgáltatás kizárólag az androidos mobilalkalmazásokra korlátozódik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.