Hirdetés
. Hirdetés

A Windows 10 rejtett szupermenüje

|

Azonnali hozzáférést kínál egy sor régi és új konfigurációs programhoz.

Hirdetés

Hirdetés

Sok furcsaság lengi körül a Windows 10 operációs rendszert, például az, hogy a futási jellemzőinek megadásához, a munkakörnyezet kialakításához az új konfigurációs oldalak és lehetőségek, valamint a korábbi változatokban jól megszokott segédprogramok használatára egyaránt szükség van. Az előbbieket a Start menüből elindítható Gépház tartalmazza, míg az utóbbiakat a keresőmezőben nevük vagy az őket elindító parancsok beírásával indíthatjuk el.

Ugyanakkor a rendelkezésünkre áll a fontosabb beállítási lehetőségek (például a jó öreg Eszközkezelő) gyors előhívásához egy szintén rendhagyó módon megjeleníthető, rejtett Start menü, amely szintén a régebbi időket idézi. Aktiválásához nem kell mást tenni, mint a jobb egérgombbal kattintani a Start gombon, vagy alkalmazni a Windows gomb - X billentyűkombinációt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.