Hirdetés
. Hirdetés

A Zyxel bemutatja új Nebula portfólióját

|

Vezeték nélküli és vezetékes biztonság - egyetlen felületről menedzselve.

Hirdetés

A jelenleg a piacon lévő felhőalapú hálózati megoldással ellentétben a Nebula már nemcsak a vezeték nélküli hálózatokra fókuszál, hanem lefedi a hozzáférési pontokat (AP), a switch-eszközöket és a biztonsági routereket is. Az új Nebula Control Centernek köszönhetően a rendszer valós idejű mérőszámokat mutat a forgalmi adatokról, az eszköz státuszáról, valamint a hely- és hálózathasználatról - egyetlen böngészőalapú interaktív felületen.

Nincsenek rejtett költségek: A kredit-alapú, on-demand licencmodellel a felhőtechnológiára épített hálózat minden előnye kihasználható anélkül, hogy a bonyolult árazás, a szakértelem hiánya, a tanácsadási költségek vagy más rejtett költségek miatt kellene aggódnunk.

- Egyre terjed a felhőalapú szolgáltatások üzleti felhasználása. Nebula portfóliónk felgyorsítja a hálózati kiépítést, a felhőalapú irányítóközponttal mindent kézben tart. A felhasználóknak nem kell aggódniuk a további hardver- és szoftverköltségek miatt, mert a felhőn keresztül folyamatosan szemmel tudják tartani és menedzselni a teljes hálózatot - mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere.

Applikációalapú telepítés: A Nebula applikáció gyorssá és könnyűvé teszi az eszköz telepítését - csak be kell szkennelni a QR kódot a dobozról, és az automatikusan csatlakozik és regisztrál a felhőben, letölti a szükséges konfigurációt és megtalálja a legújabb firmware-frissítést. Ily módon nincs szükség technikai segítségre sem, és jelentősen csökkennek a beüzemelési költségek.

Minden egy helyen: A felhőben menedzselt hálózat legfőbb előnye, hogy a folyamatok minden részfeladata (telepítés, hozzáférés, biztonság, analitika, hibaelhárítás) egy felületről kezelhető, ezáltal nincs szükség helyszíni IT-csapatra, ami felgyorsítja a telepítési folyamatot, és beépített skálázhatóságot is biztosít - hangsúlyozza Treso Tamás.

A végfelhasználó tehát a teljes hálózati irányítást átadhatja partnere részére, és nem kell aggódnia a napi menedzsmentfeladatok miatt. Elég csak csatlakoztatni a hozzáférési pontokat az áramforráshoz, és a felhőn keresztül elvégzik a konfigurációt, az alapbeállításokat és a hálózati hozzáférés kiterjesztését. Nincs szükség további folyamatos helyszíni szakértői figyelemre. Az új Nebula portfólió egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági routerből (NSG) áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.