Hirdetés
. Hirdetés

A3-as Sharp multifunkciósok akár kisméretű irodáknak

|

Az A3-as dokumentumnyomtató úgy tűnik, hogy már nem csak a nagyvállalatok privilégiuma

Hirdetés

Két új, A3-as fekete-fehér multifunkciós készüléket jelentett be a Sharp, mindkettőt olyan árban, mely kisebb munkacsoportok számára is megfelelő. A gyártó közleményében elérhető árú, helytakarékos készülékekről beszél, széleskörű funkcionalitással. A 16 oldal/perc sebességű MX-M160D és a 20 oldal/perc sebességű MX-M200D készülékeket azoknak a kisméretű, de forgalmas irodáknak és munkacsoportoknak szánják, amelyek számára nélkülözhetetlen a teljesítmény és rugalmasság, de korlátozottak anyagi forrásaik illetve kevés a rendelkezésre álló hely.

 

A hasonló kategóriájú gépek között rendhagyó módon az MX-M160D és az MX-M200D alapkivitelben is színes A3-as szkennerrel, valamint kétoldalas nyomtatási és lapolvasási lehetőséggel rendelkezik, amelyek opcionálisan fax, hálózati nyomtatás és hálózati szkenner funkciókkal bővíthetők. A Sharp üzletpolitikája, hogy a nem mindenütt szükséges szolgáltatások opcióként érhetők el, így maga az alapgép olcsóbb marad és senkinek sem kell vele sosem használt extrákat is megfizetnie.

 

Ennek jegyében az MX-M160D és az MX-M200D alapgépek számos hasznos extra funkció hozzáadásával bővíthetők. Az egyszerűbb kétoldalas lapolvasás és másolás érdekében lapfordítóval ellátott lapadagoló választható; a hálózati lapolvasási lehetőség lehetővé teszi a dokumentumok beolvasását közvetlenül a számítógépre, FTP szerverre vagy e-mail címre; az opcionális fax modul pedig gyors faxolást tesz lehetővé 33 600 bps Super G3 sebességgel.

 

 

sharp mfp
 

 

 

A készülékekben a Sharp tömörítést alkalmazó nyomtatási nyelve (Sharp Printer Language with Compression, SPLC) került alkalmazásra, a tömörítés segít a hálózati forgalom csökkentésében és gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé. A Sharp Egy Beolvasás/Sok nyomtatás (Scan Once/Print Many) technológiájával a másolás sebessége növelhető. Az alapkivitel részét képező E-Sort funkcióval könnyedén készíthető egyszerre több rendezett dokumentum anélkül, hogy méretes laprendezőre volna szükség.

 

Mindkét készülék megfelel az EnergyStar 1.1 előírásoknak.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.