Hirdetés
. Hirdetés

Acélhadsereggel győzné le a Huawei az Egyesült Államokat

|

A cég alapítója, Ren Zhengfei szerint a kínai gyártóra hosszú, fájdalmas menetelés vár.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei alapítója egy olyan "acélhadsereg" létrehozására törekszik, amely segíthet túlélni a cég elleni amerikai támadást, és megőrizni a Huawei vezető szerepét a új generációs vezeték nélküli technológiák terén.

Ren Zhengfei egy belső emlékeztetőben adta közre gondolatait, amit a Bloomberg News látott, és amelynek hitelességét egy Huawei-szóvivő is megerősítette. Ren ebben arról ír, hogy a cég hosszú, fájdalmas menetelé elé néz (ez a megfogalmazás utalás lehet arra a Hosszú Menetelésre, amellyel a Kínai Kommunista Párt Vörös Hadserege vonult vissza az ellenséges seregek elől 1934 és 1936 között.)

Mint köztudott, az Egyesült Államok megtiltotta az amerikai vállalkozásoknak, hogy technológiát adjanak el a kínai gyártónak, és ez az embargó  a Qualcomm lapkakészleteitől a Google Android operációs rendszerééig rengeteg létfontosságú elemet érint.

Ren szerint a Huaweinek teljes átalakítással kell reagálnia a feltételek megváltozására, és egy olyan legyőzhetetlen acélhadsereget kell létrehoznia, amellyel elérheti a győzelmet. Az átszervezés három-öt évet vehet igénybe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.