Hirdetés
. Hirdetés

Acer notesz a KKV-knak

|

Az otthoni irodákban és kisvállalkozásokban dolgozók szükségletei kielégítésére született új Acer TravelMate P243.

Hirdetés

Az új TravelMate P243 sorozat az Intel Turbo Boost technológiával felvértezett harmadik generációs Intel Core processzorokra alapul, melyet 8 GB-nyi RAM szolgál ki. Modelltől függően ezekben a notebookokban DirectX 11-et támogató Nvidia GeForce GT 630M kártyát is választhatunk. Ez 14.0”, 1366x768 pixeles felbontású LCD-t hajt meg.

A külvilággal való kapcsolattartást az Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi vezérlő adja, az új modell rendelkezik Acer SignalUp vezetéknélküli technológia támogatással. Érdekessége, hogy támogatja aBluetooth 4.0+HS megoldást, de természetesen vezetékes LAN kapcsolat is létrehozható vele, integrált Gigabit Ethernet csatlakozójának köszönhetően.

Acer TravelMate P243 laptop
Acer TravelMate P243 laptop

A notebook, tekintve, hogy üzleti felhasználásra készült, robosztus biztonsági megoldásokkal van ellátva. Rendelkezik az Acer ProShield Security megoldással, mely egy egységes kezelőfelülettel bíró biztonsági és kezelési eszközcsomag. Az Acer ProShield tartalmaz rendszer-indulás előtti azonosítást (pre-boot authentication - PBA) és már a BIOS szinttől az alkalmazás szintig védelmezi a számítógépet. Lehetőséget nyújt egy személyes biztonsági lemez (Personal Secure Drive - PSD) létrehozására, melyen egyszerűen és titkosítva lehet tárolni az összes kritikus fájlt, így még ha a notebookot ellopják vagy elvész, az adathoz akkor sem lehet hozzáférni. A nem kívánt fájlokat vagy mappákat véglegesen ki lehet törölni a helyreállítás lehetősége nélkül a File Shredder segédprogram használatával. Összességében pedig automatizált megoldást kínál az IT vagyon távoli és menet közbeni menedzselésére.

A biztonság egy másik rétegét kínálja az Acer Backup/eRecovery Manager, mely révén biztonsági másolatot készíthet értékes adatairól és média könyvtáráról és megóvhatja értékeit. A helyreállítás igény szerint történik az Acer eRecovery Manager segítségével. A Wake-on-LAN lehetővé teszi, hogy a számítógépet egy hálózati parancs segítségével be lehessen kapcsolni, így egyszerűen menedzselhető távolról is.

Ezen felül a TravelMate P243 megkapta az Acer Office Managert is (AOM), ami egy olyan menedzselési megoldás az SMB számára, mely révén biztonsági szabályokat lehet megosztani, figyelni az IT eszközöket és karbantartási feladatokat ütemezni.

Minden Acer professzionális notebook egy sor megbízhatósági teszten megy keresztül és megfelel az ipar legszigorúbb követelményeinek is. Mindezek tetejében megfelel az Energy Star 5.0 szabványnak és EPEAT Gold minősítéssel is rendelkezik, melyek garantálják az energiatakarékosságot és a hosszabb akkumulátor élettartamot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.