Hirdetés
. Hirdetés

Adat definiálta számítógép

|

Az adat határozza majd meg, hogyan fognak eszközeink a jövőben kinézni, hiszen az adat minden hardvert túlél majd - ismertette a VMware elnök-vezérigazgatója, Paul Maritz egy konferencián.

Hirdetés

Paul Maritz
Paul Maritz

Egyet kell értenem Steve Jobs-szal, mikor azt mondja, hogy egy új számítógépes korszak kezdetén vagyunk - ismertette Paul Maritz, a VMware elnök-vezérigazgatója egy San Franciscó-i konferencián, szerdán.

Hosszú távon az adatok határozzák meg az eszközt - véli. A számítógépet eredetileg azért találták ki, hogy automatizáljon egy irodai környezetet, ahol dokumentumokat alkottak a szellemi dolgozók. Manapság a fő feladat azonban adatfolyamokat szűrni és terjeszteni.

Szerinte az adat határozza meg, hogyan fognak eszközeink a jövőben kinézni. hiszen az adat minden hardvert túlél. Minden embert egyéni adatok fogják meghatározni, ezek az adatok életünk végéig elkísérnek majd. A feszültség forrása pedig az lesz, hogy ki ellenőrzi ezt az adatot, vagyis ki profitál belőle.

Az adatok meghatározta emberek olyan rendszerek kialakításához vezetnek, melyek rengeteg adatmennyiséggel dolgozó architektúrákat fejleszthetnek ki, ezek sokkal nagyobbak és bonyolultabbak, mint amit manapság a vállalatoknál találni lehet. Minden vállalat igyekszik hatékonyan működtetni infrastruktúráját. A WMware prioritása pedig az automatizálás lesz, ami a feladatok leosztását jelenti a virtualizált környezetek között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.