Hirdetés
. Hirdetés

Adatközpontokra figyel a NetBotz

|

Az APC bemutatta a NetBotz biztonság- és környezetfelügyeleti termékeinek új generációját.

Hirdetés

A NetBotz olyan, IT hálózaton keresztül hozzáférhető készülékcsalád, amely észleli a kulcsfontosságú hálózati infrastruktúra rendelkezésre állását fenyegető környezeti jellemzőket illetve az emberi tevékenységeket (hőmérséklet, füst és tűz, víz, páratartalom, ajtónyitás és mozgás) és riasztást küld azokról. A skálázhatóság a legkisebb hálózati helyiségektől a nagy adatközpontokon keresztül egy teljes vállalatot lefedő rendszerig terjedhet, a moduláris kialakítás pedig lehetővé teszi az egyedi beállításokat, például CCTV kamerák integrációját.

Az új termékcsalád olyan továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, mint a támogatott Power over Ethernet (PoE, Ethernet hálózaton keresztüli áramellátás), valamint javult a kamerák és a kábelezés támogatása, illetve az új NetBotz kialakítása jobban megfelel az ipari környezetnek.

A javított kameratámogatás keretén belül az új rendszer már a Pelco IP-kamerákkal való is használható, a NetBotz berendezések együttműködnek a Pelco Integral Digital Sentry® Video Monitoring eszközökkel, magasabb szintű megfigyelési lehetőségeket kínálva az informatikai környezetekbe.

netbotz.jpg


„A NetBotz az APC átfogó adatközponti fizikai infrastruktúrát (DCPI) felügyelő termékcsomagjának egyik fontos eleme. A DCPI felügyeleti termékcsomag aktívan figyeli a bármely gyártótól származó áramellátást, hűtést, a fizikai helykihasználást és környezeti hatásokat, valamint támogatja menedzselésüket. A jövőben tovább folytatjuk a NetBotz megoldások beintegrálását a DCPI felügyeleti termékcsomagba, amely az InfraStruXure Central, a Change Manager és a Capacity Manager szoftvereket tartalmazza - nyilatkozta Szarka Attila, az APC vezető rendszermérnöke.

Nagy számú berendezés telepítése esetén az InfraStruXure Central hatékonyan támogatja a különböző gyártók berendezéseiből álló fizikai infrastruktúrának menedzsmentjét, akár egy nemzetközi nagyvállalat szintjén is. A valós idejű berendezésfelügyelet, a kamerás megfigyelési megoldások, a személyre szabható jelentések, a private network lehetősége, a fejlett biztonsági megoldások és az azonnali riasztások lehetővé teszik a kritikus események és trendek gyors felismerését és megoldását.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.