Hirdetés
. Hirdetés

Adobe és Canon: irány a papírmentes iroda?

|

Az új imageRUNNER ADVANCE terméksorozat Adobe technológiával támogatja a nyomtatást, a lapolvasást és a dokumentumbiztonságot

Hirdetés

 

Globális érvényű megállapodást kötöttek a Canon és az Adobe Systems Incorporated az Adobe technológiáinak beágyazásáról a Canon legújabb irodai megoldásaiba. Az együttműködés a két vállalat között 2005-ben kötött szövetség kibővítése.

 

Az új Canon imageRUNNER ADVANCE terméksorozat számos Adobe technológiát támogat a dokumentum-előállítás, a munkafolyamatok és a biztonság területén. A Canon új imageRUNNER ADVANCE rendszereibe beágyazott Adobe PostScript 3 nyomtatási szoftver támogatásával jobb dokumentum-felügyelet és minőség érhető el, megfizethető áron. A PDF-központú üzleti folyamatokban Canon új imageRUNNER ADVANCE rendszerei a PDF Reader Extensions, a PDF/A-1b archiválási támogatás, a PDF webre optimalizálása, az Adobe PDF fájlformátumok, valamint digitális aláírások támogatásával képesek az információáramlás javítására.

 

 

canon_c7065i_panel

 

 
Az egyszerű dokumentum beolvasáson túl a biztonságos munkafolyamatba illesztés
lehetősége is adott a Canon imageRUNNER ADVANCE platformon

 

Az Adobe LiveCycle Rights Management ES rendszer közvetlen integrálásával az imageRUNNER ADVANCE kezelőfelületéről beolvasott dokumentumokon könnyedén alkalmazható a LiveCycle dokumentumbiztonsági házirend. Ez biztosítja az értékes vállalati információk védelmét, függetlenül attól, hogy az adatokat kinek és hová kell elküldeni.

 

Az Adobe szolgáltatások növelik a készülékek használati értékét vállalati környezetben, emellett valóban előrelépést jelentenek a papírmentes és biztonságos iroda irányába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.