Hirdetés
. Hirdetés

Adobe CS6 csomag 50 dollárért

|

Doboz nincs, de felhő van, ami alacsony havidíjért mindent tartalmaz.

Hirdetés

Még október elején, a MAX 2011 technológiai konferencián jelentette be az Adobe, hogy hamarosan megjelenteti népszerű Creative Suite csomagjának felhő alapú változatát, kiegészítve a táblagépeket kreatív eszközzé alakító Adobe Touch alkalmazáscsomaggal. Ha eddig nagyon áhítozott volna valaki a drága CS csomag tagjaira (például a Photoshop, az InDesign, az Illustrator, a Dreamweaver, a Premiere Pro vagy az After Effects csomagokra), akkor sokkal olcsóbban juthat hamarosan hozzájuk online változatban.

 

 

 

A megjelenést akkor még 2012 elejére ígérték, de jelenleg úgy néz ki, hogy a mutatvány kitolódhat az elő félév végéig is. Annyi viszont kitudódott, hogy a teljes CS6 csomag havi 50 dollár fejében lehet majd a miénk, amennyiben egy éves időtartamra szerződünk. Ha belegondolunk, hogy a Creative Suite kiszereléstől függően 1300-2600 dollárba kerül, hát akkor ez nem összeg. Még a biztonságos csoportmunkára lehetőséget biztosító, csomagban megvehető vállalati licenc is csak havi 70 dollárt jelent. Kellemes mellékhatás az is, hogy a frissítéseket azonnal kézhez kapják a felhasználók és a munkához 20 GB-os tárterület is jár, valamint a kreatív közösségbe is bekapcsolódhatnak.

 

 

Az Adobe Creative Cloud célja egyértelműen az, hogy visszaszorítsa az igen drága szoftverrel kapcsolatban nagyon gyakori kalózkodást, illegális használatot. Járulékos előnye, hogy kreatív vállalkozásoknak nem kell azonnal megvenniük a drága csomagokat és könnyen adhatnak munkaeszközt az időszakosan vagy alkalmilag bedolgozó munkatársak kezébe is. A költségek menedzselhetőek és nem túl magasak, így mi sikerre számítunk a kreatív felhővel kapcsolatban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.