Hirdetés
. Hirdetés

Adobe CS6 havi 11 ezer forintért

|

Megjelent az Adobe Creative Cloud és a Muse, valamint megvásárolható a Proto és a Collage az iOS-rendszerű készülékekhez.

Hirdetés

Már hazánk felhasználói számára is elérhető az Adobe Creative Cloud, amely teljesen új módon biztosít eszközöket és szolgáltatásokat a kreatív szakemberek számára. A felhasználók az előfizetéses csomagon belül már havi 49,9 dollárért (körülbelül 11 ezer forintért) letölthetik a Creative Suite 6 alkalmazásait - Photoshop, InDesign, llustrator, Dreamweaver, Premiere Pro és így tovább - , amely összeg eltörpül például a Design Standard körülbelül 500 ezer forintos, vagy a Master Collection 1,1 millió forintos árához képest. Így például egy 3 hónapos projekten dolgozó vállalkozásnak nem kell megvásárolnia a drága csomagokat, mivel az ár töredékéért legálisan hozzá juthat a nélkülözhetetlen kreatív alkalmazásokhoz. Ezen felül a havidíjban benne foglaltatik még 20 GB tárhely, amelyen keresztül szinkronizálhatjuk az állományainkat klienseink és a Touch alkalmazások között, a Typekit betűkészlet-szolgáltatása, valamint 5 weboldal hosztolása.

 



Proto, Collage és Muse

Emellett két új Touch alkalmazás – az Adobe Proto és az Adobe Collage – is elérhetővé vált az iOS-rendszert futtató eszközökhöz, valamint új szolgáltatások és további nyelvi támogatás is rendelkezésre áll a Photoshop Touch és az Adobe Ideas termékhez. A több mint 700 000 alkalommal letöltött bétaverziót - és egy PC World tesztet - követően az Adobe Muse szoftver is megjelent a Creative Cloud tagjai és az egyéni előfizetők számára.

A korábban nyilvános béta verzióként közzétett Muse segítségével az eredeti HTML oldalak tervezése, kialakítása és közzététele olyan egyszerű, mint a nyomatok elrendezéseinek létrehozása. A főoldalak, az interaktivitást szolgáló beépített eszközök és az Adobe Typekit  szolgáltatás által biztosított több mint 400 webes betűtípus használatával a Muse leegyszerűsíti az egyedi, professzionális webhelyek létrehozását.

 



Árak és elérhetőség

A Creative Cloud tagság jelenleg 36 ország ügyfelei számára, számos nyelven érhető el. A szolgáltatás tagsági díja egyéni előfizetőknek havonta 49,99 amerikai dollár éves tagság esetén, míg a havonta megújított tagság előfizetési díj 74,99 amerikai dollár. Egyszeri bevezető ajánlat keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfeleink havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást. Egyéni előfizetőknek a Muse a Creative Cloud-től elkülönítve havi 14,99 amerikai dollárért érhető el éves előfizetés esetén, míg a havonta megújított előfizetés díja 24,99 amerikai dollár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.