Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Flash Player 9 letöltés

|

Az Adobe bejelentette, hogy a Flash Player 9 bétafázisban lévő frissítése már letölthető a vállalat oldaláról.

Hirdetés

A Moviestar névre keresztelt update legnagyobb újdonsága a H.264 videó- és a HE-AAC hangformátum támogatása. A frissítés telepítéséhez először minden korábbi Flash Player verziót el kell távolítanunk a számítógépünkről. Ehhez az Adobe által kiadott alkalmazást (Windows) célszerű használni. (További információk itt.) Ezután már gond nélkül telepíthetjük a prerelease változatot. Az update egyelőre a Microsoft Windows, a Mac OS X és a Linux operációs rendszerekkel kompatibilis.

Az Adobe tesztelés céljából teszi közzé a Flash Player 9 frissítést. A bétaverzió minden nyelven elérhető. A problémákkal, hibákkal kapcsolatos visszajelzéseket angol nyelven várja az Adobe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.