Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Flash Professional 9 Actionscript 3.0 Preview

|

A Flash Professional 9 Actionscript 3 Preview lehetőséget ad a Flash 8 felhasználóknak, hogy az új ActionScript 3 programozási nyelvet használják.

Hirdetés

A Flash 9 ActionScript 3 Preview-t (továbbiakban Flash 9 AS3P) azért bocsátották a fejlesztők rendelkezésére, mert ugyan a Flex 2-vel lehetőségünk van AS 3-as alkalmazások fejlesztésére, de maga a fejlesztői környezet szokatlan és merőben más jellegű, mint a Flash Professional-ban.

Az Adobe, mint azt korábban is jelezte folyamatosan fejleszti a következő generációs Flash-t, de ennek megjelenése csak 2007-ben várható.

Ennek a nagyon korai frissítésnek a célja, hogy felhasználók használhassák az AS 3 programozási nyelvet, ami magába foglalja magát a fordítót, illetve a lehetőséget, hogy az osztályokat elhelyezhessünk az idősíkon. A Flash 9 azonban ennél sokkal komplexebb, és használhatóbb megoldásokkal fog előrukkolni.

A Flash 9 AS3P elérhető az Adobe labs honlapjáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.