Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Flex Builder Linux

|

Letölthető az Adobe Flex Builder Linux nyilvános alfaverziója. A plugin az Adobe Flex Builder 3 funkcionalitásán alapul.

Hirdetés

Az Adobe Labs oldalán megjelent az Adobe Flex Builder Linux plugin, amellyel Flex alkalmazásokat készíthetünk Linux operációs rendszeren. A fejlesztők célja, hogy elegendő felhasználói visszajelzést gyűjtsenek, és a fejlesztés fontos irányvonalait ezek alapján határozzák meg.

A jelenlegi verzió magában foglalja a projektek létrehozását, a kódok színezését, a megjegyzések kezelését, a kód fordítását, az Ajax Bridge-et, a Find All Referencest és a debugolást. Amint látható, az alfaverzió még messze nem nyújtja a Flex Builder 3 teljes funkcionalitását; mindenesetre az Adobe megtette az első lépéseket a Linux platform támogatásához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.