Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Photoshop Lightroom béta 4

|

A szoftver fejlesztése új szakaszba lépett: a legfrissebb verzió immár azonos szolgáltatást kínál Windows és Macintosh platformra egyaránt.

Hirdetés

Az új Lightroom béta 4 révén a fényképészek új lehetőséget kapnak digitális fényképek tömeges importálásához, kezeléséhez és bemutatásához. A Kölnben megrendezett Photokina kiállításon bejelentett béta 4 már le is tölthető az Adobe Labs honlapjáról. (Eddig már több mint 325 000 ember döntött a béta verzió kipróbálása mellett.)

A szoftver végleges márkamegjelölése, az Adobe Photoshop Lightroom megerősítette az alkalmazás helyét az amatőr fényképészek, a fotóbarátok és a heterogén professzionális felhasználói tábor igényeit kielégítő Photoshop családban. Az Adobe Photoshop Lightroom béta 4.0 javított digitális fényképészeti munkafolyamat-eszközöket kínál, beleértve a precíziós fehéregyensúly-kiválasztás lehetőségét, és testre szabható beállításaival egy korszerűbb és elegánsabb felhasználói felület élményét is. Az Adobe Photoshop Lightroom béta támogatja a PowerPC és az új Intel-alapú Macintosh számítógépeket, végleges változata várhatóan 2007. elején kerül forgalomba.

Az Adobe már korábban honlapot hozott létre a közösség számára, ahol a fényképészek a Lightroom Showcase Gallery diabemutató segítségével kollekcióikat megoszthatják egymással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.