Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Photoshop Services: digitális szolgáltatás fotósoknak

|

A szolgáltatás keretében a fotósok a teljes fotótárukat elhelyezhetik majd a szolgáltató szerverén, és ehhez bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek.

Hirdetés

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Services nevű szolgáltatását, amelyet két vállalattal kötött szövetségre alapoz: az Iron Mountain a világ vezető adatmentő és archiváló szoftvereinek a szállítója, valamint a MorePhotos.com a profi fotósok e-kereskedelmi szolgáltatója.

Az Iron Mountainnel kötött megállapodás értelmében a cég on-line backup-szolgáltatást fog biztosítani digitális fotókhoz, így megelőzendő a fotók bármilyen véletlenszerű elvesztését vagy megsérülését. Az előfizetéses szolgáltatás már az Adobe Bridge, valamint az Adobe Photoshop Elements 3.0 és 4.0 és az Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 része.

A MorePhotos.commal kötött együttműködési megállapodás keretében a fotósok lehetőségei on-line értékesítési és próbanyomat-készítési (proof) lehetőségekkel bővülnek majd. Ennek során a fotósok a képeket feltöltik a webre, amelyeket a megrendelők megvásárolhatnak és próbanyomatot készíthetnek belőle. A szolgáltatás teljes kontrollt biztosít az alkotóknak a képek elhelyezésével, áraival és a megrendelésekkel kapcsolatban. Az on-line adatkapcsolat központját itt is az Adobe Bridge teremti meg.

Az új szolgáltatások 2006 második negyedétől lesznek elérhetőek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.