Hirdetés
. Hirdetés

Akik a legjobban szeretik a Windows 7-et

|

Az ausztrál kormány egy kalap pénzt költ biztonsági javításokra, hogy továbbra is használhassa a régi rendszert.

Hirdetés

Hirdetés

Az ausztrál kormány közel kilenc millió dollárt költ Windows 7 biztonsági javításokra, mivel a kormányzati gépeknek még mindig jelentős részén a január 14-én nyugdíjazott rendszer fut.

A hatalmas összeget az ország védelmi minisztériuma és az adóhivatal fizeti ki azért, hogy legalább 2021. januárjáig működésben tarthassa a Windows 7-et használó gépeit.

A két szervezet elvileg a közeljövőben áll át a Windows 10-re, de egyáltalán nem zárható ki, hogy meghosszabbítják a biztonsági foltok szállítására vonatkozó szerződést. Ha az átállás nem fejeződik be január végére - erre komoly esély van -, a kormányzat még egy évig javításokat rendel a Microsofttól.

A Windows biztonsági javítások költségei a támogatás lejártát követően évről évre megduplázódnak, így egyre drágább mulatság a régi operációs rendszert futtató gépek használata.

A Windows 7 piaci részesedése jelenleg 25 százalékon áll. Ez a szám a közeljövőben várhatólag drasztikusan csökkenni fog, de még így is jó ideig rengeteg olyan gép marad, amelyen a lejárt szavatosságú OS fut.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.