Hirdetés
. Hirdetés

Androidon újított a Microsoft

|

Új ingyenes Office mobilappjában egyesítette a Wordöt, Excelt és PowerPointot a szoftvergyártó.

Hirdetés

Hirdetés

Már jó ideje elérhetők mobiltelefonokon is a Microsoft Office alkalmazások, a Word, az Excel és a PowerPoint, eddig azonban csak külön appként lehetett telepíteni őket a Google-féle Play és az Apple által üzemeltetett App áruházból.

Bár ez megadta a felhasználóknak azt a lehetőséget, hogy csak a számukra szükséges alkalmazást töltsék le az okostelefonjukra, a teljes irodai csomagot igénylőknek pluszmunkát, kisebb kellemetlenséget okozott. Most a Microsoft kiadta az összes programot tartalmazó Microsoft Office appot, igaz, ezt egyelőre csak az Androidot futtató mobilok tulajdonosai használhatják.

Az Android legutóbbi négy változata alatt futó új mobilapp ingyenesen letölthető és használható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.