Hirdetés
. Hirdetés

Androidos mobilt mutatott be a Microsoft

|

A kétképernyős, kihajtható Surface Duo csak jövőre jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés

Miután korábban cserben hagyta a Windows Phone-használókat, úgy tűnik mégsem hagyott fel a mobilfejlesztéssel a Microsoft: Surface-bemutató rendezvényén a cég nagy meglepetésre egy androidos okostelefont mutatott be: a Surface Duo egy kétképernyős, kihajtható eszköz, amely azonban a tervek szerint csak a jövő év végi ünnepi időszakban kerül forgalomba.

Természetesen az eszköz hozzáférést biztosít a Google-féle Play áruházhoz, és a Microsoft az ígéri, együttműködik a Google-lal a felhasználói élmény tökéletesítése érdekében. A szokásos Microsoft appok ugyancsak előre telepítve lesznek a mobilon.

A Surface Duo támogatja a Surface Pen használatát az egyszerű íráshoz és rajzoláshoz. Felszerelték USB-C csatlakozóval és előlapi kamerával. A két kijelző 5,6 hüvelykes, míg kihajtott állapotban a mobil 8,3 hüvelykes. Egyéb specifikáció egyelőre nem ismert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.