Hirdetés
. Hirdetés

Androidos örömök az új Windows 10-ben

|

Egy app segítségével szinkronizálhatjuk Android mobilunkat és Windows 10 PC-nket.

Hirdetés

Hirdetés

Az októberi Windows 10 frissítés a mobil tulajdonosok számára is tartalmaz egy hasznos újdonságot: egy új funkció lehetővé teszi, hogy szinkronizáljuk a Windows 10 rendszereket és az Android eszközöket, és a korábbiaknál könnyebben osszunk meg fotókat, üzeneteket és más hasonló tartalmakat.

A szolgáltatást biztosító Your Phone appot Androidon és Windows 10-en is telepíteni kell.

A Microsoft nagyon büszke Your Phone-ra amely a Google Play Store-ban az egyik kiemelt app, és a hivatalos statisztikák szerint a szoftveráruházból már most több, mint ötmilliószor töltötték le.

Az app a közeli hónapokban még tovább fejlődik. Rövidesen az apptükörzést is lehetővé fogja tenni, ami azt jelenti, hogy a Windows 10 felhasználók az Android appokat is futtatni tudják majd a PC-jükön anélkül, hogy hozzá kellene érniük a mobilhoz.

Bár a Microsoft ennek a funkciónak a megjelenésére nem adott meg pontos dátumot, egy demót már bemutattak október 2-án a Surface rendezvényen, és ebből kiderült, hogy előrehaladott állapotban tart a fejlesztés.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.