Hirdetés
. Hirdetés

Androidra állították át az iPhone-t!

|

Egy érdekes fejlesztés jóvoltából a Google mobil operációs rendszerét telepíthetjük az Apple bizonyos modellein.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple falakkal védett királysága az androidos világból sokakat csábít a határátlépésre, és a Project Sandcastle nevű fejlesztés most lehetővé teszi, hogy a Google mobil operációs rendszerét futtassuk iPhone-on.

Legalábbi bizonyos típusokon. A Project Sandcastle csak az the iPhone 7, iPhone 7 Plus és iPod Touch mobilokon működik, és ott sem tökéletesen.

A fejlesztők szerint az Android 10 ugyan hibátlanul települ az iPhone 7-re, ám az alapszolgáltatások egy részéről le kell mondanunk. De a wifivel felkapcsolódhatunk az internetre.

A fejlesztés célja inkább a kísérletezés, és nem az, hogy a mindennapos használatban is lecseréljük Androidra az iPhone rendszerét. Jelenleg még a Google szolgáltatás támogatása is hiányzik a megoldásból. Nem futtathatjuk a Google appjait, és azokat sem, amelyek alapját a Google Mobile Services képezi. Minden más működik, ha egyéb áruházakból töltjük le, vagy a különálló APK telepítőket használjuk.

Ha újraindítjuk az iPhone-t, az Android telepítés elvész, és az eszköz visszatér az iOS-hez, vagyis ismét normálisan használhatjuk az iPhone-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.