Hirdetés
. Hirdetés

Apple forgalmazóvá vált a Kulcs-Soft

|

A Kulcs-Soft Nyrt. hivatalos forgalmazási jogot kapott az Apple termékeire. A társaság el szeretne térni az eddig jellemző ?bolt a plázában? stílustól és kifejezetten üzleti, ?B2B? értékesítésben gondolkodik.

Hirdetés

A tőzsdei cég az Apple termékek mellé üzleti szaktudást és tanácsadást nyújt, mind a hardver, mind a szoftver, mind a komplex üzleti szoftverrendszer terén.


A Kulcs-Soft vezetősége úgy véli, hogy eljött az Apple termékek üzleti felhasználásának ideje, erre bizonyíték az üzleti iPhone és iPad alkalmazások térhódítása. A társaság meg szeretné valósítani régi tervét, hogy üzleti alkalmazásokat készítsen az Apple gépeire, kihasználva az iPhone-ban és az iPad-ban megbújó technikai lehetőségeket. Mivel várhaótan az iPhone 4G-s változata már kártyafüggetlen lesz, így az ősszel megjelenő iPad-del együtt a Kulcs-Soft komoly forgalmat remél mind az új érdeklődők, mind a 30 ezres meglévő ügyféltáborától.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.