Hirdetés
. Hirdetés

Apple: nem csak környezetszennyezésre van példa

|

Alapvetően sokszor hallani, hogy az almás cég mekkora környezetszennyező, mindent feláldoz a profit érdekében - van azonban az éremnek egy másik oldala is.

Hirdetés

Úgy korrekt, hogy a vállalat mellett szóló számokat is közzétesszük, mert azért az Apple nagyon is eltökélt abban, hogy csökkentse a káros anyagok kibocsátását. Csak hogy néhány példát említsünk: az Apple TV 2007-es verziójához képest a legfrissebb változat gyártásánál 90 százalékkal kevesebb széndioxid szabadul fel, az 1998-as eredeti iMac-hez viszonyítva a tavalyi modell 50 százalékkal kisebb CO2 terhelést jelent a környezet számára, a Commute Alternatives programjában részt vevő dolgozók száma 61 százalékkal nőtt, 100 százalékig újrahasznosított papírból készítik az iTunes ajándékkártyákat - a sor pedig még folytatódik.

Ha kíváncsi vagy a vállalat környezettudatos oldalának részleteire, akkor a Computerworld oldalán mindent megtalálsz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.