Hirdetés
. Hirdetés

Áprilisban érkezik a Moto Q

|

A barcelonai 3GSM konferencián a Motorola által bejelentett Moto Q Windows-alapú oksotelefon 3G verziója infromációink szerint áprilisban kerül a boltok polcaira.

Hirdetés

A különleges Moto Q a Microsoft Windows Mobile szoftverére épülő rugalmas e-mailezési rendszerrel, fejlett mobiltelefon-technológiával, változatos multimédia-kapacitással és az egyszerű használatot lehetővé tévő egykezes navigációs "thumbwheel"-szabályozóval dicsekedhet. A többfunkciós, hordozható készülék, amelyet úgy fejlesztettünk ki, hogy valódi vezetéknélküli kapcsolatot biztosítson, a tökéletes mobilitás hatékonyságát kínálja felhasználóinak.

Igazán rugalmas e-mailezés

A különlegesen intelligens Q a Microsoft jól ismert és megbízható Windows Mobile szoftverjét használja, és az első készülékek egyike, amely a szoftver legújabb változatán a Windows Mobile 5.0-n alapulnak. A Moto Q "out-of-the-box"-rendszerben biztosítja a költséghatékony mobil üzenetküldést az Exchange 2003-mal, valamint harmadik félhez kapcsolódó e-mail megoldások egész sorára optimalizált, ami az egyesített e-mailezési lehetőségek szélesebb körét teszi elérhetővé. Ez költséghatékony alternatívát kínál azoknak a cégeknek, akik mozgásba kívánják hozni már meglévő infrastrukturális, tréning- és támogatási rendszerüket, és ezzel egy időben csökkenteni akarják IT-kiadásaikat.

A pehelykönnyű Q-t, amely ötven százalékkal vékonyabb legfőbbversenytársainál, a Motorola ismert RAZR-vékony designjával alakították ki, ideértve az elektrolumineszcens billentyűzetet és a kompakt, "belső antennás" formát is. A Moto Q nagyméretű, élénk színes képernyővel, internetezési lehetőséggel, 1,3 megapixeles, vakuval felszerelt fényképezőgéppel rendelkezik annak érdekében, hogy szabadidejében is mindig vidám, szórakozató lehetőségek álljanak rendelkezésére.

Semmi szükség nincs arra, hogy magával vigyen más készülékeket is, amikor elutazik hétvégére, hiszen ilyenkor kihasználhatja a Q videó- és audiókapacitását, valamint az új, menő Bluetooth kiegészítőket, mint például a RAZRWIRE szemüveget, amellyel megtalálhatja a munka és a szórakozás megfelelő egyensúlyát.

A kiváló e-mail és a szép külső azonban még nem minden. Az igazi helytálláshoz szükség van a kiemelkedő hangminőségre is. A Motorola RF-technológiában való jártasságát kihasználva az új Moto Q a legjobb telefonálási élményt biztosítja, amelyet egy QWERTY lehetővé tehet. A Q kiváló minőségű kihangosítót is tartalmaz, amely tökéletesen alkalmas konferenciabeszélgetések lebonyolítására, ezen kívül hangvezérlésű tárcsázással és Bluetooth-on alapuló funkciókkal is rendelkezik, így kéz nélkül is egyszerre több feladat ellátását teszi lehetővé, amely elengedhetetlen napjaink feszített munkatempója mellett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.