Hirdetés
. Hirdetés

Áprilistól piacon a magyar StarOffice 8.0

|

A Sun Microsystems Kft. bejelentette, hogy április közepétől kapható a StarOffice 8.0 irodai szoftvercsomag magyar nyelvű változata. A gyártó szerint a szoftver a Microsoft Office-hoz hasonló funkciókészlettel bír harmadannyi áron.

Hirdetés

A StarOffice 8.0 integrált, különböző alkalmazásokból álló szoftvercsomagban az olyan megszokott komponensek mellett, mint a szövegszerkesztő, táblázatkezelő és előadás-készítő, megtalálható még rajzolóprogram, képletszerkesztő és egy hatékony adatbázisillesztő program is. A programcsomag minden funkciója magyar nyelvű, valamint magyar helyesírásellenőrzővel is ellátták azt. Az összes alapalkalmazásból lehetséges a dokumentumok exportálása PDF formátumba, mely a hivatalos szerződések, árajánlatok, üzleti dokumentumok küldésekor válhat hasznossá. Az alapalkalmazások megnyitják és képesek menteni a legelterjedtebb irodai szoftverek legkülönbözőbb fájlformátumait.

"Nagy várakozással tekintünk a StarOffice 8.0 magyar nyelvű verziójának bevezetése elé, melyet közel 1 éves munka készített elő. Az irodai szoftverek piacán kínálunk alternatívát a már megszokott szoftvercsomagok mellett, különösképp az alacsony tőkeellátottságú hazai kisvállalkozásoknak, amelyeknek ezidáig komoly anyagi terhet okozott a legális irodai szoftverek beszerzése. A StarOffice 8.0 magyarországi forgalmazójával közösen, immár a nemzetközi háttér és a hazai szakértelem ötvözete nyújt garanciát és biztosít teljes körű támogatást a csomag vásárlói számára, az installálási szolgáltatásoktól kezdve a 7x24 órás rendelkezésre álláson keresztül a frissítő eszközök elérhetőségéig. A nagyvállalati ügyfeleink számára komplex migrációs támogatási szolgáltatást nyújtunk, amelynek része, a hatékony áttéréshez szükséges, felhasználói képzés. A felhasználók munkáját szeretnénk megkönnyíteni azzal is, hogy dedikált és lokalizált weboldalt is biztosítunk a StarOffice 8.0 online támogatásához." - nyilatkozta Kristóf Judit, a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója.

A szoftvercsomag, nem csak a kis és közepes vállalatok igényeinek képes megfelelni, de magánhasználat céljára is alkalmas. A StarOffice 8.0 az Európai Unió által, ajánlásként meghatározott, "open document" formátumnak is megfelel, így felhasználói között meghatározóak lehetnek a kormányzati szervek. A terméket az oktatási intézmények tanárai és diákjai ingyenesen tölthetik le a Sun weblapjáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.